• Copenhagen Island - Unikt designet hotel i København

Arp-Hansen Hotel Group har fokus på vores gæsters sikkerhed i forbindelse med coronavirus

Opdateret den 17. september 2020

Vores gæsters sikkerhed og tryghed er også i disse tider vores højeste prioritet. Som supplement til vores almindelige procedurer og rutiner for at skabe tryghed for vore gæster og selvfølgelig også for vores medarbejdere, har vi konkret iværksat følgende særlige initiativer: 
 

 • Vi følger naturligvis alle anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder.
 • Alle medarbejdere har fået uddybende information om COVID-19 og instruktioner på baggrund af myndighedernes anbefalinger. Konkret har vi indført procedurer for grundig håndhygiejne for vores medarbejdere baseret på myndighedernes anbefalinger.
 • Standere og flasker med håndsprit er frit tilgængeligt for gæster og medarbejdere i alle fællesarealer og faciliteter på vores hoteller.
 • Som supplement til vores almindelige rengøring, sørger vi for løbende desinfektion af udsatte overflader, såsom dørhåndtag, skranker, betalingsterminaler og elevatorknapper med antibakteriel væske.
 • Vi har klare procedurer for håndtering af kollegaer, der måtte vise tegn på sygdom – de møder selvfølgelig ikke på arbejde.
 • Skulle vi blandt vores gæster eller medarbejdere opleve et tilfælde af Coronavirus på et af vores hoteller, kontakter vi naturligvis straks sundhedsmyndighederne og iværksætter en koordineret handlingsplan på baggrund af deres anbefalinger og retningslinjer.

Restauranter og andre faciliteter på Copenhagen Island

 • Hotellets restaurant er åben for morgenmad for hotellets gæster.  
 • Hotellets konferencelokaler kan bookes med fuld forplejning.
 • Hotellets fitnesscenter er åbent for hotellets gæster.
 • Restaurant The Harbour er åben for frokost- og aftenservering. man-søn: Kl. 12:00– 21:00.
 • Roomservice: man-søn: 07:00-21:00.
 • Hotellets bar er åben man-søn: Kl. 12:00–22:00.
 • I restaurant- og barområde er mundbind påkrævet for ikke-siddende gæster.
 • Hotellet overholder alle myndighedernes anbefalinger, hvad angår afstand og maksimum antal personer samlet på ét sted.

Vi vil forsætte med at holde dig opdateret, og skulle der komme ændringer, så giver vi besked.

Afholdelse af møder på vores hoteller

Ved afholdelse af møder på vores hoteller, følger vi naturligvis ovenstående særlige initiativer. Derudover vil følgende være gældende:
 

 • Standere og flasker med håndsprit er tilgængeligt i alle vores mødelokaler.
 • Vi følger myndighedernes anvisninger for afstand og pladskrav.
 • Skilte med myndighedernes anbefalinger er synlige i vores mødefaciliteter.
 • Kontorartikler og AV-udstyr i mødelokalerne desinficeres inden mødestart.
 • Forplejning serveres i henhold til myndighedernes anvisninger.     
 • Mundbind er påkrævet, når man bevæger sig rundt i mødefoyerer, mødelokaler mv., hvor der serveres mad.

 

Med SAFE TO VISIT, et program udviklet af vores brancheorganisation HORESTAsikrer vi et trygt besøg på vores hoteller. 

SAFE TO VISIT

Med SAFE TO VISIT, et program udviklet af vores brancheorganisation HORESTA, sikrer vi et trygt besøg på alle vores hoteller. 
Læs mere her

Ophold inkl. parkering

Lyder det som noget for dig? Så skal du skynde dig - vi har blot et begrænset antal parkeringspladser.

fra  

pr. person i delt dobbeltværelse

 

Læs mere

Familie-getaway

Er det tid til at samle flokken og komme lidt væk?

fra  

pr. pers. pr. ophold (ved 2 voksne og 1 barn)

Læs mere

Miniferie for hele familien

fra  

pr. familieværelse pr. nat inkl. morgenmad

Læs mere

Tilmeld dig vores julekalender

Du kan nu tilmelde dig dette års julekalender! Bliv informeret når det er tid til at åbne den første kalenderlåge.
Ja tak, tilmeld mig

Velkommen til Copenhagen Island

Udsigten til vand får os til at slappe af, slippe tankerne og finde ny energi. Og det giver os godt helbred og livskvalitet. Så i en storby, hvor livet er pulserende, og tempoet er højt, er blå bølger særligt vigtige og gavnlige, men de er af samme grund svære – og sjældne – at nyde i en uforstyrret atmosfære. Som gæst på Copenhagen Island er du omkranset af et krusende vandspejl i Københavns Havn. Her kan du opleve storbyen fra sin stille og salige side, samtidig med at du er tæt på centrum og ombejlede seværdigheder. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Træd ind i kunstneriske glasrammer

Lys, luft og glas er det gennemgående tema i vores Kim Utzon-tegnede hotel. Og du vil opleve det, allerede når du træder ind i foyeren, hotellets hjerte, som ligger i et 7-etagers glastårn, udsmykket af højglansflader og blå glaskunst fra Lin Utzon. Her bliver du blandt andet mødt af store mængder lysindfald, der kaster en krystallisk refleksion fra det omkringliggende vandspejl i havnen.

Hold dine møder og konferencer hos os

Du og dine mødedeltagere er i gode og professionelle hænder hos os. I får en personlig vært eller værtinde, som tager varmt imod jer og sørger for at bringe jer gnidningsløst gennem dagens program. Hvis I trænger til frisk luft og gerne vil vende tilbage til mødebordet med kreative idéer eller problemløsninger, kan I med fordel flette lidt ’walk and talk’ ind i jeres agenda – og gå en tur langs havnepromenaden.

Nyd din morgenmad, frokost, middag – og fest – hos os

Bag en skrånende og glasindrammet facade ligger vores restaurant The Harbour i første parket ved havnefronten. Her er du omgivet af vand og levende lysindfald, mens du spiser dagens måltider. Du kan starte dagen med vores morgenmadsbuffet eller brunchtallerkener, som fx byder på nybagt brød, ost, kødpålæg, marmelader, æg, pølser og bacon, yoghurt og friskskåret frugt. Til frokost og aften kan du, både som hotelgæst og sulten forbipasserende, nyde vores a la carte-retter – og råvarerne og smagene på din tallerken er altid fulde af ’saft og kraft’, da vi ændrer menukortet i takt med sæsonerne.

The Harbour har plads til 226 siddende gæster og skaber derfor lyse, festlige rammer for alt lige fra fødselsdage og barnedåb til konfirmationer og bryllupper.

Tæt på storbyens oplevelser og must-sees

Som gæst på Copenhagen Island bor du i gåafstand til Kødbyens hippe spisesteder og pulserende natteliv, Hovedbanegården, Tivoli og CNN-hædrede badespots. Du kan også trække i løbeskoene og lade dem føre dig ad løbestierne langs havnepromenaden.

Bed & Bubbles

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
fra  
Læs mere

Lavest Mulige Pris

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
fra  
Læs mere

En Tur i Tivoli

Pris pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
fra  
Læs mere
Book direkte med prisgaranti!
Læs mere
Copenhagen Island

Elegant designperle med superb beliggenhed ved vandet.

Kødbyen

Kødbyen er der hvor størstedelen af byens fødevaregrossister hører til, især kødgrossister, deraf navnet. Side om side med slagterierne ligger restauranter og et pulserende natteliv, som er et mekka for byens hipstere.

Læs mere

Tivoli entré
Københavns Tivoli

Tivoli Haven er en eventyrlig forlystelsespark i midten af København. Tivoli slog dørene op i 1843 og er derfor verdens næstældste forlystelsespark, som har været en kæmpe attraktion lige siden.

Læs mere

Fisketorvet

Fisketorvet Shoppingcenter er beliggende ved havnefronten. Med sine 120 butikker, adskillige caféer og restauranter er centret et af Danmarks største.

Havnebadet

Havnebadet Islands Brygge er et friluftsbad i det centrale København, der tiltrækker alt fra børnefamilier, motionssvømmere til strandløver fra hele byen.

Copenhagen Island er et 4-stjernet hotel i København

Elegant designperle med superb beliggenhed ved vandet

326 velindrettede værelser
Se vores værelser
Få gode tilbud direkte i din indbakke

Ved at tilmelde dig accepterer du at modtage markedsføring pr. e-mail fra Arp-Hansen Hotel Group, herunder fra gruppens hoteller, kongrescenter og hostels, vedrørende information om ophold, gode tilbud, oplysninger om spændende events og konkurrencer samt om arrangementer, der foregår i omegnen af Arp-Hansen Hotel Groups hoteller. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke via et afmeldingslink i henvendelsen. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring. Jeg har endvidere læst og accepterer Arp-Hansen Hotel Groups persondatapolitik. Bemærk at det kun er muligt at modtage vores nyhedsbrev på dansk.

Firmaaftale

Vil du sikre dig og dine medarbejdere en skræddersyet firmaaftale, der gør rejsedage og praktiske opgaver nemmere?

Læs mere

Beliggenheden på Copenhagen Island er helt ideel

I den pulserende bydel Vesterbro finder du Copenhagen Island. Et moderne og stilistisk hotel med 326 værelser. Copenhagen Island ligger lige ved kajkanten i Københavns havn og tilbyder en skøn udsigt både over havnen og over byens tage og tårne. Områderne omkring hotellet emmer af liv, og især Islands Brygge og Kødbyen, der ligger bare 5 minutters gang fra hotellet, er et besøg værd, når du befinder dig i København.

Uanset om du ankommer fra Københavns Lufthavn, fra Hovedbanegården eller du kommer i egen bil, er Copenhagen Island det perfekte udgangspunkt for dit besøg i København. Ankommer du fra Københavns Lufthavn, kan du med en taxa være på hotellet i løbet af 15-20 minutter, og hotellet ligger blot 5 minutters gang fra Dybbølsbro Station, hvis du ankommer med tog.

I området omkring hotellet finder du et væld af muligheder – alle inden for gå- eller cykelafstand. Cykler udlejes på hotellet, og med en cykel kommer man nemt omkring i København.

Havnebadet, som er hotellets nabo, er et oplagt sted at få en dukkert eller bare dase ved vandkanten om sommeren. Der findes tre havnebade i Københavns Havn, og alle er i sommermånederne under opsyn af trænede livreddere.

Der findes et utal af motionsruter lige uden for døren, som er ideelle til en frisk løbe-, gå- eller cykeltur. Derudover kan man med fordel leje en lille motorbåd ved Copenhagen Boat Rent. Bådene ligger lige foran hotellet og kan lejes på timebasis. På denne måde kan du lave din egen lille kanalrundfart og se København fra vandsiden.

Copenhagen Mall (Fisketorvet) er placeret lige ved siden af hotellet, og her finder du et bredt udvalg af butikker. Al shopping klares nemt her, og du kan tilmed gå i tørvejr hele året rundt.

Det trendy område ”Kødbyen” ligger blot få minutters gang fra hotellet, og her findes både caféer, restauranter, barer og diskoteker. De gode restauranter er åbne fra middag til sen aften, hvorefter barerne tager over. Der er en fantastisk stemning i de gamle slagterhaller og butikker, og Kødbyen er blevet et populært samlingspunkt for både lokale beboere og gæster i København.

Nyd en lækker middag på Restaurant The Harbour

Vores restaurant, The Harbour, som er anbefalet i Michelin-guiden har åbent alle årets 365 dage. Her finder du et internationalt menukort, og du kan i sommermånederne nyde et dejligt måltid mad udendørs helt nede ved kajkanten i Københavns Havn. Udsigten til havnen gør sig også gældende i selve restauranten og danner rammerne om en hyggelig oase på Copenhagen Island. Læs mere om vores restaurant og menuer (og book bord) her: The Harbour.

Træn med Københavns Havn som udsigt

På 6. etage ligger vores fitnesscenter, og her kan du få pulsen op med en sublim udsigt over Københavns Havn. Fitnesscenteret er udstyret med både frivægte og nye maskiner fra 2013. Adgang til fitnesscenteret er inkluderet i værelsesprisen og kun tilgængeligt for hotellets gæster.

Få ordnet alt det praktiske i vores businesscenter

På 1. etage lige over hotellobbyen finder du vores businesscenter, som er til fri afbenyttelse. Her står 6 computere, som hotellets gæster kan bruge 24 timer i døgnet. Du kan eksempelvis printe dit boardingkort, sende e-mails eller lægge planer for sightseeing. Udover dette har vi naturligvis gratis Wi-Fi på hele hotellet, så du kan forbinde din smartphone, tablet eller computer – også på værelset.

På Copenhagen Island er du tættere på byen end du tror, og vi glæder os til at byde dig velkommen! 

HOTELOPHOLD INKL. PARKERING: Lyder det som noget for dig? Du skal skynde dig - vi har blot et begrænset antal parkeringspladser. Læs mere her.