En tur i Tivoli

fra  

pris pr. person pr. nat (i delt dobbeltværelse).

Vil du gerne give dine børn en dag med flyvende forlystelser, historiske teaterstykker, latterkramper og klistrede candyfloss-fingre i Københavns mest velbesøgte attraktion? Så kan vi varmt anbefale vores Tivoli-tilbud, hvor du og familien kombinerer et hotelophold hos os med en heldagstur i Tivoli.

Med din Tivoli-billet har du fri adgang til parken og de mange velkendte rutsjebaner, blandt andet Ballongyngen, Stjernetårnet, Den Flyvende Kuffert og Det Gyldne Tårn. Tivoli-pakken giver også mulighed for at opleve de gennemførte sæsontemaer og musikere, der fylder parken med stemning, sanseoplevelser og smil hele året rundt.

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning i et af vores værelser
  • Veldækket morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
  • 1-dags entré til Tivoli

Vil du gerne glæde din familie med en tur i Tivoli? Så kan du vælge det eventyrlige oplevelsestilbud, når du booker dit hotelophold i toppen af siden.  

Påske i Tivoli

Duftende hyacinter, 20.000 påskeliljer og farverige påskeæg fylder Haven, når Tivoli fejrer Påske i Tivoli. Hele haven er i påskedagene fyldt med bløde påskelam, æggejagt, lækre forårsfristelser, flotte påskedekorationer og sus i forlystelserne.

Sommer i Tivoli

Sommer i Tivoli er en eventyrlig tid med farverige stauder og sirlige blomsterbed. Nyd en gåtur i den smukke have med historiske bygninger, hyggelige kroge og humørspredende hvin fra de mange forlystelser. Om aftenen skaber tusindvis af funklende lamper en eventyrlig atmosfære, der er helt unik og hver fredag aften igennem sommeren skruer Tivoli desuden op for musikken, når et kendt dansk eller international navn går på scenen på Plænen til Fredagsrock. Og så kan I hver lørdag aften se frem til det helt store fyrværkerishow ved Plænen.

Halloween i Tivoli

I det mørke vinterhalvår bliver de botaniske sommerfarver skiftet ud med kulørte lamper og levende lys hen over efterårsferien, hvor Tivoli forvandler sig til et Halloween-univers. Hér ligger forlystelsesparken badet i høstfarver fra græskarhoveder og halmballer… mens blege og blodige zombier flakker rundt i mørket.

Jul i Tivoli

Din tivolibillet kan også få dig i julestemning, når Tivoli forvandler parken til et eventyrligt nisselandskab i december måned. Her kan du tage en kop dampende gløgg og et churros-fyldt kræmmerhus i hånden og slentre rundt blandt julelys og snedækkede grangrene og – hvis du er heldig – sige hej til julemanden og hans rensdyr.

Du finder tilbuddet ved at: 

1) Indtaste periode og antal personer, og tryk "Søg ophold". 

2) Vælg nu ”En Tur i Tivoli” boksen, og du er klar til at booke.

Åbningstider i Tivoli

Sommer 2024

22. marts - 22. september

Halloween 2024

10. oktober - 3. november

Jul 2024

15. november - 5. januar 2025

Salgsbetingelser

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene