En tur i Tivoli

fra  

pris pr. person pr. nat i delt dobbeltværelse

Vil du gerne give dine børn en dag med flyvende forlystelser, historiske teaterstykker, latterkramper og klistrede candyfloss-fingre i Københavns mest velbesøgte attraktion? Så kan vi varmt anbefale vores Tivoli-tilbud, hvor du og familien kombinerer et hotelophold hos os med en heldagstur i Tivoli.

Med din Tivoli-billet har du fri adgang til parken og de mange velkendte rutsjebaner, blandt andet Ballongyngen, Stjernetårnet, Den Flyvende Kuffert og Det Gyldne Tårn. Tivoli-pakken giver også mulighed for at opleve de gennemførte sæsontemaer og musikere, der fylder parken med stemning, sanseoplevelser og smil hele året rundt.

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning i et af vores værelser
  • Veldækket morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
  • 1-dags entré til Tivoli

Vil du gerne glæde din familie med en tur i Tivoli? Så kan du vælge det eventyrlige oplevelsestilbud, når du booker dit hotelophold i toppen af siden.  

Halloween i Tivoli

I det mørke vinterhalvår bliver de botaniske sommerfarver skiftet ud med kulørte lamper og levende lys hen over efterårsferien, hvor Tivoli forvandler sig til et Halloween-univers. Hér ligger forlystelsesparken badet i høstfarver fra græskarhoveder og halmballer… mens blege og blodige zombier flakker rundt i mørket.

Jul i Tivoli

Din tivolibillet kan også få dig i julestemning, når Tivoli forvandler parken til et eventyrligt nisselandskab i december måned. Her kan du tage en kop dampende gløgg og et churros-fyldt kræmmerhus i hånden og slentre rundt blandt julelys og snedækkede grangrene og – hvis du er heldig – sige hej til julemanden og hans rensdyr.


Find pris og dato for tilbuddet
"EN TUR I TIVOLI"

Søg herunder for at finde den pris og dato, der passer til netop dit ophold.
NB: Priserne er pr. værelse pr. ophold.

Salgsbetingelser

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.

Åbningstider i Tivoli

Sommer 2021

27. marts - 26. september

Halloween 2021

14. oktober - 7. november

Jul 2021

19. november - 2. januar

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.