Overnat på det moderne og lyse hotel Copenhagen Island

I 2006 slog vi dørene op til Hotel Copenhagen Island med stilsikkert design af Kim Utzon, hvor glas, vand og lys skaber et topmoderne miljø med behagelig atmosfære.

Hotellet ligger på Kalvebod Brygge lige ud til Københavns havn. Værelserne er indrettet lyst med det maritime hvide sejl som sengegavl.

Hotellets restaurant ligger med udsigt over havnen og er indrettet i smukt klassisk skandinavisk og fransk stil kombineret på bedste vis.

Hotellet er i øvrigt ”Green Key” certificeret.

Værelser og faciliteter

Hotellet rummer 326 værelser med aircondition, gratis trådløst internet og fladskærms TV. I hotellets øverste etage finder du et fitnesscenter.

Derudover tilbyder hotellet konferencelokaler med moderne faciliteter og suveræn service. Der er 9 lokaler med forskellig størrelse – aftal med hotellet hvad du har brug for og afhold dit møde her, hvor du også har en uovertruffen overnatningsbase.

Seværdigheder i området

Alle årstider har hver sin charme og særlige tilbud til turister i København, men især om sommeren er der mange muligheder på og ved vandet.

50 m fra hotellet finder du et af byens havnebade. Går du bag om shoppingcenteret Fisketorvet over broen til Island brygge finder du et større havne bad, hvor byens lokale hænger ud i sommermånederne. Her er også både basket- og skaterbaner.

Går du i stedet over Dybbølsbro og Dybbølsgade til Den gamle kødby og Sønder Boulevard finder du Vesterbros hotteste område – et dynamisk kvarter under udvikling med masser af unikke tilbud til det moderne menneske, shopperen, cafégængeren og galleristen. 

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene