Overnatning i København

Leder du efter et godt hotel i København?

Gør dine overnatninger i København til en helt særlig oplevelse på Arp-Hansens super moderne og cool hotel Copenhagen Island, der ligger på Kalvebod Brygge med udsigt til Københavns havn.

Vælger du at bo på Hotel Copenhagen Island venter der en helt særlig oplevelse af høj kvalitet, for hotellet sætter helt nye standarder for service og design.

Book din overnatning her på siden og læs også om hotellets gode tilbud på overnatninger.

Tilbring en nat på moderne luksushotel

Hotel Copenhagen Island er et af Københavns mest moderne hoteller og ligger helt i front, når det kommer til design og arkitektur.

Hotellet er tegnet af den kendte arkitekt Kim Utzon, og hotellet er præget af moderne skandinavisk design med fokus på lys, luft og rene linjer.

Det smukke, lyse hotel har store glasfacader og er beliggende ud til Københavns havn, og en gåtur ind til Københavns rådhusplads kan klares på ca. 15 minutter.

Der er desuden gode forbindelser med offentlig transport – fra hotellet er der 5 minutters gang til s-togstationen Dybbølsbro.

Tilbud på overnatning på Hotel Copenhagen Island

Hotel Copenhagen Island har flere forskellige tilbudspakker for dig/jer, der ønsker at overnatte på det flotte, moderne hotel.

Invitér for eksempel din elskede på en romantisk miniferie og benyt jer af tilbuddet ”Romantik for 2” hvor I, ud over en dejlig overnatning, får både; Cava på værelset og en lækker morgenbuffet. Læs mere om vores tilbud på overnatning.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene