Gode hoteltilbud i København

Arp-Hansen Hotel Group ejer flotte hoteller centralt i København og et enkelt hotel ca. 8 km. nord for København i smukke grønne omgivelser i byen Gentofte.

På alle Arp-Hansens hoteller bestræber vi os på at give dig den bedst mulige service, så du får det bedste ophold i København. Ydermere har vi altid flere gode hoteltilbud, så du altid har mulighed for at spare penge på dit hotelophold.

Vælg f.eks. at bo på den moderne designperle Hotel Copenhagen Island ca. 15 minutters gang fra Københavns Rådhusplads og få et godt udgangspunkt for dit besøg i København.

Nyd ferien på Hotel Copenhagen Island

Hotel Copenhagen Island er et smukt moderne hotel tegnet af den anerkendte arkitekt Kim Utzon. Hotellet har udsigt over Københavns havn, og lys, glas og vand dominerer hotellets arkitektur og indretning.

Hotellets 326 værelser er stilfuldt indrettet med rene linjer og lyse, afstemte farver og alle værelser har air-condition, fladskærms-TV og gratis trådløst internet.

Hotellet har desuden et lille men eksklusivt fitnesscenter med udsigt ud over Københavns havn og en lækker à la carte restaurant med et godt internationalt menukort.

Forskellige tilbud på Hotel Copenhagen Island

Hotel Copenhagen Island har flere forskellige hotelovernatningspakker, der er sammensat sådan, at der er lidt for enhver smag. Nogle af pakkerne er sæsonbetonede og giver rabat på dit hotelophold i f.eks. påsken, sommerferien eller juleferien, mens andre giver en oplevelse i København, og så er der selvfølgelig de romantiske tilbud.

Trænger du og din elskede til lidt romantik "Romantik for 2", hvor I får lækker cava på værelset og mulighed for at sove ekstra længe med en sen check-ud (hvis I checker ud om søndagen).

Der er masser af gode tilbud på Hotel Copenhagen Island, og det er let at bestille online. Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. +45 3338 9600 eller e-mail: copenhagenisland@arp-hansen.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen! 

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene