Gavekort

Køb et flot gavekort til hotelophold i hjertet af København eller Aarhus

Kender du nogen, som har fortjent lidt ekstra selvforkælelse?

Med et gavekort på et valgfrit beløb kan du glæde en af dine kære, en god ven eller en kollega med en getaway. Gavekortet kan benyttes til hotelophold på et af vores smukke og individuelle hoteller, der alle ligger på de bedste og mest centrale adresser i København og Aarhus.

Udfyld nedenstående formular med købers oplysninger. Du vil inden for kort tid modtage en email med gavekortet vedhæftet som PDF.

Køb af gavekort
Vi accepterer følgende betalingskort: Dankort, Visa Dankort, Visa, Master Card, Maestro samt JCB-kort.

Fortryder du dit køb af gavekort, skal du inden for 14 dage rette henvendelse til Arp-Hansen Hotel Groups centrale bookingafdeling. Hvis du har nogle spørgsmål til bestilling af gavekort, er du altid velkommen til at skrive til vores centralbooking på mail book@arp-hansen.dk eller ringe på telefon +45 80 30 30 45.


Sådan benytter du dit gavekort

Du kan bruge dit gavekort på alle ophold, der kan reserveres direkte på www.arp-hansen.dk, hotellernes individuelle hjemmesider og www.wakeupcopenhagen.dk. 

Såfremt du foretager en reservation, der skal forudbetales, bedes du indtaste gavekortnummer og pinkode direkte på hjemmesiden. 

NB! Dette gælder dog ikke på Wakeup Copenhagen hotellerne, hvor du bedes kontakte vores centrale bookingafdeling for at reservere et værelse, der skal forudbetales. Hvis du derimod foretager en reservation, der skal betales på hotellet, skal du garantere reservationen med et gyldigt kreditkort og medbringe gavekortet ved ankomst. Personalet vil trække betalingen på dit gavekort i stedet for dit kreditkort.

OBS. Er dit gavekort udstedt inden d. 13. december 2017, kan du kun reservere dit ophold ved at kontakte den centrale bookingafdeling.

Du behøver ikke at bruge hele beløbet på én gang, og du kan også bruge gavekortet som delbetaling af dit ophold.

Om gavekortet

Reservationens almindelige afbestillingsbetingelser er også gældende for reservationer med gavekort.

Pas godt på dit gavekort. Et gavekort er et ihændehaverbevis og skal derfor betragtes som kontanter. Den person, der fremviser gavekortet, kan benytte det. Tabte, bortkomne eller udløbne gavekort erstattes ikke.

Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.

Gavekort er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato.

Du kan få oplyst saldo på dit gavekort ved at kontakte den centrale bookingafdeling.

Hvis du har spørgsmål til dit gavekort, er du altid velkommen til at kontakte vores centrale bookingafdeling på mail hvis du har spørgsmål book@arp-hansen.dk eller på telefon +45 8030 3045.

Oplev København

COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.