Cykelkultur

Verdens bedste cykelby

København blev i 2015 kåret til verdens bedste cykelby og fortrænger dermed Amsterdam fra 1.pladsen. Dagligt låser tusindvis af københavnere låsen op for at bruge cyklen som miljøvenligt transportmiddel. Byen er kåret som den mest venlige cykelby, og der investeres fortsat masser af penge i at udvikle byens cykelstier.


Cykelslangen

I sommeren 2014 blev cykelslangen ved siden Copenhagen Island indviet til stor glæde for de ca. 9.000 cyklister, der dagligt færdes i området mellem Vesterbro og Islands Brygge. Cykelslangen løber mellem Fisketorvet og Copenhagen Island – den unikke skulpturelle løsning har i den grad gjort området til en seværdighed.


Havneringen

Vil du med ud i det blå ?

København har fået en helt ny og unik cykelrute – Havneringen.

I slutningen af maj 2016 åbnede den 13 km lange rute, og det er nu muligt at gå, løbe eller cykel på den nye rute langs havnen - https://www.kk.dk/files/havneringen-kortpdf


Oplev København på 2 hjul

Oplev København som de fleste københavnere fortrækker det – på cykel. Ved henvendelse i receptionen kan der lejes cykler for   pr. dag. Der kan lånes cykelhjelm og lygter, og receptionen er gerne behjælpelig med ruter og kort over København.


COVID-19 information og hvad du kan forvente når du besøger os. Læs mere her.