Leder du efter et billigt hotel i centrum af København med morgenmad?

Skal du til København på ferie eller forretningsrejse? På vores hotel kan vi give dig et godt tilbud – få en lækker morgenmadsbuffet på hotellet, så slipper du for at skulle købe morgenmad i København og får i stedet en stressfri og god start på dagen. Book hotel med morgenmad direkte her på siden.

Hotelophold med morgenmad

Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning i et af vores skønne værelser.
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt.
Pris pr. person i delt dobbeltværelse  

Start dagen med lækker morgenmad og få masser af energi

Hvad enten du er på forretningsrejse med et stramt program i København eller på ferie med familien, har du brug for et solidt morgenmåltid for at være klar til dagens program. På vores hotel tilbyder vi et lækkert morgenmåltid med alt, hvad der dertil hører. Efter et lækkert morgenmåltid er du/I klar til at opleve København, og alt hvad byen har at byde på.

Bo centralt i København

Copenhagen Island ligger på en af Københavns mest suveræne beliggenheder. Hotellet ligger centralt i København nær mange af byens knudepunkter og oplevelser. Og beliggenheden er perfekt, lige ud til Københavns havn, bådudlejning og havnebad. Med et ophold på Copenhagen Island får du en god base med en god beliggenhed, og vælger du at få morgenmad på hotellet, har du fået det bedste udgangspunkt for dit ophold i København.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene