Gode spisesteder i København

Af Christian

Herunder finder du en liste over gode spisesteder i København. Der er noget for enhver smag, og er du på udkig efter et madmarked, kan vi både anbefale Kødbyen og Torvehallerne. Du er selvfølgelig også velkommen til at spise i vores egen moderne og minimalistiske restaurant The Harbour. Her kan du vælge mellem a la carte og vores internationalt inspirerede menukort.


Restaurant Koefoed

Skal det være rigtigt dansk, uden at være alt for traditionelt, kan det anbefales at lægge vejen forbi Restaurant Koefoed. En charmerende lille kælderrestaurant, som er beliggende i en sidegade til Borgergade og Store Kongensgade i centrum af København, tæt på Nyhavn. Til frokost serveres der smørrebrød med et moderne tvist, og det gennemgående tema er ”New Nordic Cooking” med enkle, friske danske smage. Det kan være en god idé at booke bord på forhånd, da de ofte har travlt.


Frk. Barnes Kælder

Dansk, traditionel mad fra Frk. Barners Kælder kan varmt anbefales. Denne restaurant er beliggende 10 minutters gang fra hotellet, i hjertet af Vesterbro, og serverer smørrebrød til frokosten, og aftenretter som mormor lavede dem.


Kødbyen

Kødbyen ligger blot 5 minutters gang fra hotellet – på den anden side af Dybbølsbro. Her finder du oceaner af forskellige restauranter og takeaway-steder. Der er noget for alle, hvad end du vil have en hurtig frokost eller en romantisk middag.


Torvehallerne

Torvehallerne er et populært madmarked lige ved Nørreport. Der er ofte en travl stemning, da det besøges af mere end 60.000 danskere – hver uge! Med åbningstider, der strækker sig over alle ugens dage, er dette et sikkert sted at finde enten frokosten eller aftensmaden. Der er frisk kød, fisk og grønt i alle afskygninger. Tag toget fra Dybbølsbro til Nørreport, og du er fremme ved Københavns skønneste madmekka. Se mere her: torvehallernekbh.dk


God fornøjelse!

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene