Parkering

Det kan ofte føles håbløst at finde en parkeringsplads i København. Derfor har vi gjort det let for dig og samlet de bedste parkeringsmuligheder til dit ophold, så du nemt kan finde en plads, tæt på hotellet.

Parkering foran hotellet

Copenhagen Island råder over 47 parkeringspladser, som administreres af APCOA. Vi anbefaler, at du ved ankomst henvender sig i receptionen, hvor du også køber en parkeringsbillet. Biler uden gyldig billet risikerer et gebyr på   pr. døgn.

Vær opmærksom på at parkere på en plads, der er markeret med ’’hotelparkering’’. Parkering på Nykredits pladser er ikke tilladt for hotellets gæster. Frihøjden for parkering på gadeplan er 4,20 m. og i kælderen 1,90 m. Det er ikke muligt at lade sin elbil foran hotellet.

Priser

  •   pr. døgn (fra 1. august 2024   pr. døgn)

Vi tager forbehold for prisændringer hos APCOA.

Parkering på Fisketorvet (shoppingcenter)

Hvis du ønsker at være garanteret en parkeringsplads, kan du parkere på Fisketorvets i stueplan. Fisketorvet er nabo til Copenhagen Island.

Priser

  • 2 timers gratis parkering
  •   pr. døgn

Vi tager forbehold for prisændringer hos Fisketorvet.

Det skal du vide om din parkering på Fisketorvet

  • Alt foregår online - du skal derfor hverken sætte p-skive eller benytte p-billet. Du skal blot huske din nummerplade. Nummerpladen oplyses til receptionen, og betaling foregår udelukkende kun i receptionen på Copenhagen Island.
  • Bilen må max være 2.5 meter høj.
  • Det er vigtigt, at du slår dine (hvis du har) parkeringsapps fra under din parkering. Hvis du har EasyPark app’en, skal du huske at slå automatisk start fra. 
  • Du skal parkere din bil i stueplan. Det er meget vigtigt, at du kører om på bagsiden af Fisketorvet, og parkerer din bil i kælderen (den ligger i stueplan). Du skal holde på samme plan, som hvis du parkerede din bil ude på gaden. Dvs. du hverken må køre op eller ned.
  • Du må gerne køre ud og ind under dit ophold.
  • Se vores illustration af hvordan du kommer til parkeringen på Fisketorvet (se illustrationen øverst på siden).

OBS: Vær opmærksom på, at der er nogle p-pladser, hvor du ikke må parkere. Det er på pladser, hvor der hænger skilte med ”Parkeringsplads reserveret til køretøjer med parkeringslicens og synligt parkeringskort”. 

Til dig der kommer i elbil

Det er muligt at lade din elbil under dit ophold i Fisketorvets parkeringshus. Der er 26 ladestandere, som er udbudt af Eways El.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene