Fitnesscenter

På øverste etage finder du hotellets lækre, moderne og nyindrettede fitnesscenter. På Copenhagen Island ved vi, at sundhed ikke altid kan sættes på standby, og vi har derfor skabt denne unikke mulighed for, at du kan holde din træning ved lige under dit ophold.

Åbningstider: Hver dag kl. 7:00 - 22:00.

Fitnesscenter med udsigt over vandet

Som resten af hotellet er der blevet lagt stor vægt på design og detaljer, så du ubetinget kan få en god oplevelse. Med udsigt udover Københavns havn giver vi dig mulighed for at koble af efter dagens træning i vores sauna eller på vores balkon, som er de perfekte rammer til at få slappet af og stressen ud af kroppen.

Med vores udstyr fra Nautilus har vi indrettet et helt styrke område med bænkpres, kettlebells samt håndvægte som går optil 30 kg, så du nu har rig mulighed for at træne alle muskelgrupper igennem. Er du mere til cardio-træning og pulsen helt op, så står der to træningscykler med mulighed for tilslutning af ipod/iphone, en cross-trainer, romaskine, løbebånd samt en freedom-trainer som er en super alsidig træningsstation med et næsten ubegrænset valg af øvelser.


Fitnesscentret har desuden en vandautomat, fire fladskærms -TV og store omklædningsrum med håndklæder til fri afbenyttelse for hotellets gæster.

Kom op på øverste etage og få klaret træningen inden dagens møder eller om aftenen efter en oplevelsesrig dag i København.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene