Tag på romantisk weekendophold i København

Er hverdagen blevet lidt for travl, og savner I romantiske stunder?

København er perfekt til en romantisk miniferie, hvor I får mulighed for at nyde hinanden og den smukke hovedstad.

Tag en tur i teatret eller Operaen, spis en god middag på en af Københavns gourmetrestauranter eller brug tiden på at slentre rundt i byen langs de romantiske kanaler og hold picnic i en af byens parker.

Der er masser af muligheder for at lade romantikken udfolde sig i København, og vælger I at bo på Copenhagen Island, kommer I til at bo i smukke og luksuriøse omgivelser.

Romantik på Hotel Copenhagen Island

Copenhagen Island er beliggende på Kalvebod Brygge blot 10 minutters gang fra Københavns rådhusplads, Københavns hovedbanegård og Strøget. Hotellet ligger med smuk udsigt over Københavns havn, og værelserne er indrettet i elegant nordisk stil med fokus på lys, luft og vand.

Når det kommer til romantik, kan Hotel Copenhagen Island friste med tilbuddet Bed & Bubbles, der er ultimativ forkælelse for dig og din udkårne. På værelset venter der en flaske kølig cava ved ankomst og næste morgen, kan I stå op til en lækker morgenbuffet, inden I begiver jer ud i Københavns hyggelige byliv.

Book romantisk weekendophold på Hotel Copenhagen Island online

Du kan let og bekvemt booke et romantisk weekendophold på Hotel Copenhagen Island. Du indtaster blot et ind- og udtjekningstidspunkt i onlinekalenderen, og i næste step kan du vælge hvilken værelsestype, du ønsker at booke.Her kan du vælge tilbuddet Bed & Bubbles, der garanterer jer en super romantisk oplevelse. 

Onlinebooking er let og hurtigt, men du er naturligvis også velkommen til at kontakte hotellet på tlf. +45 3338 9600 eller e-mail: copenhagenisland@arp-hansen.dk

Vi ser frem til at give jer et uforglemmeligt besøg!

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene