Konference i København?

Hold jeres konference på Copenhagen Island og få en anderledes og spændende konferenceoplevelse.

Copenhagen Island er et flot nybygget hotel tegnet af den anerkendte arkitekt Kim Utzon, der også står bag Arp-Hansens Hotel Group´s innovative temahotel Tivoli Hotel & Congress Center.

Kim Utzon har designet Copenhagen Island med sans for lys, luft og hotellets sublime beliggenhed ud til Københavns havn, og hotellet er derfor et helt unikt konferencehotel.

Konferencefaciliteter

Copenhagen Island råder over 8 fleksible mødelokaler, der hver især passer til både de helt små møder og de lidt større møder med op til 80 mødedeltagere.

De 8 konferencelokaler har kapacitet til i alt 80 mødedeltagere, og lokalerne er fleksible på den måde, at bordene kan opstilles efter jeres ønske, f.eks. i teaterstil, skolestil mm.

Alle lokalerne har store vinduer og dermed masser af naturligt lys, og med en flot udsigt ud over Københavns havn. Alle lokaler har standard av-udstyr og internetadgang.

Mødepakker og overnatning på Copenhagen Island

Copenhagen Island tilbyder flere forskellige mødepakker, så I kan få en passende løsning til jeres møde.

Skal I holde dagsmøde, kan Copenhagen Island tilbyde en mødepakke, der inkluderer morgenmad, frokost og snacks i løbet af eftermiddagen. Skal jeres møde foregå over en hel dag, kan hotellets restaurant The Harbour tilbyde en lækker 2-eller 3-retters menu i tilkøb til dagspakken.

Hvis jeres møde strækker sig over flere dage, kan I naturligvis kombinere det med overnatning på hotellet.

Kontakt Copenhagen Island for mere information på tlf. +45 3338 9632 eller e-mail: conferenceisland@arp-hansen.dk

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene