Spar penge på din overnatning i København

København er en dejlig by og er bestemt et besøg værd, men det kan være svært at finde overnatningsmuligheder til en ordentlig pris.

Arp-Hansen Hotel Group ejer nogle af Københavns flotteste hoteller og kan tilbyde overnatning i København til en god pris.

Vælg for eksempel at bo på den flotte og moderne designperle Hotel Copenhagen Island og få et godt udgangspunkt for dit besøg i København.

Hotel Copenhagen Island – et unikt hotel i København

Hotel Copenhagen Island ligger ca. 15 minutters gang fra Københavns Rådhusplads i det spændende kvarter Kalvebod Brygge med udsigt over Københavns havn.

Hotellet er tegnet af den anerkendte arkitekt Kim Utzon, der har kombineret elementer af lys, glas og vand for at skabe et helt unikt hotel.

Hotellet har 326 lækre værelser – alle med aircondition, gratis trådløst internet og fladskærms-TV. Værelserne er lyse og flotte og inspireret af den lette elegance forbundet med sejlskibe.

Hotellet har desuden et lille men eksklusivt fitnesscenter med udsigt ud over Københavns havn.

Trænger du til at få stillet sulten, kan du nyde en lækker frokost eller middag i hotellets flotte restaurant The Harbour, der har en af Københavns flotteste udsigter og desuden tilbyder servering på terrassen i sommersæsonen.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene