En tur i Tivoli

fra  

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

Vil du gerne give dine børn en dag med flyvende forlystelser, historiske teaterstykker, latterkramper og klistrede candyfloss-fingre i Københavns mest velbesøgte attraktion? Så kan vi varmt anbefale vores Tivoli-tilbud, hvor du og familien kombinerer et hotelophold hos os med en heldagstur i Tivoli.

Med din Tivoli-billet har du fri adgang til parken og de mange velkendte rutsjebaner, blandt andet Ballongyngen, Stjernetårnet, Den Flyvende Kuffert og Det Gyldne Tårn. Tivoli-pakken giver også mulighed for at opleve de gennemførte sæsontemaer og musikere, der fylder parken med stemning, sanseoplevelser og smil hele året rundt.

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning i et af vores værelser
  • Veldækket morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
  • Entré til Tivoli

Vil du gerne glæde din familie med en tur i Tivoli? Så kan du vælge det eventyrlige oplevelsestilbud, når du booker dit hotelophold i toppen af siden. 

Fredagsrock i Tivoli

I sommerhalvåret kan du opleve kendte sangere og bands fra både Danmark og udlandet, når Tivoli hver fredag aften klokken 22:00 skyder weekenden i gang med Fredagsrock. Det populære live-koncept byder på alverdens musikgenrer og får hver uge et hav af mennesker til at skråle, juble og forevige øjeblikket under stjernehimlen på de sociale medier.

Halloween i Tivoli

I det mørke vinterhalvår bliver de botaniske sommerfarver skiftet ud med kulørte lamper og levende lys hen over efterårsferien, hvor Tivoli forvandler sig til et Halloween-univers. Hér ligger forlystelsesparken badet i høstfarver fra græskarhoveder og halmballer… mens blege og blodige zombier flakker rundt i mørket.

Jul i Tivoli

Din tivolibillet kan også få dig i julestemning, når Tivoli forvandler parken til et eventyrligt nisselandskab i december måned. Her kan du tage en kop dampende gløgg og et churros-fyldt kræmmerhus i hånden og slentre rundt blandt julelys og snedækkede grangrene og – hvis du er heldig – sige hej til julemanden og hans rensdyr.

Vinter i Tivoli

I hele februar måned lyser parken op i vintermørket af lysinstallationer, isskulpturer og snemænd, når der er Vinter i Tivoli. Hér inviterer det historiske forlystelsessted blandt andet små og store børn til at skøjte på isen, lege i den store iglo Pingonesien og lade sig underholde med virtual reality-brillerne på i H.C. Andersen Slottet.


Salgsbetingelser

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.

Åbningstider i Tivoli

Jul 2019

16. november 2019 - 5. januar 2020
Søndag - torsdag kl. 11:00 - 23:00
Fredag - lørdag kl. 11:00 - 24:00

Vinter 2020

31. januar 2020 - 23. februar 2020

Sommer 2020

2. april 2020 - 20. september 2020

Halloween 2020

9. oktober - 1. november 2020

Jul 2020

14. november - 3. januar