Pin it
Champagneflaske i isspand
Nytårstilbud

Godt nytår

Nytårsaften er en festlig aften. Book et af vores smukt designede værelser og hold årets sidste aften med udsigt til massevis af fyrværkeri over Københavns Havn. Vi sørger for, at I har mulighed for at skåle det nye år velkommen. Så inden årsskiftet får I leveret mousserende vin og kransekage på værelset. Skål!  

Mange bliver lidt længere oppe nytårsaften end resten af året – det har vi selvfølgelig taget højde for. Den 1. januar kan I blive under dynen helt frem til kl. 14, vi har nemlig arrangeret sen check ud den dag. 

Tilbuddet indeholder

Overnatning i et af vores skønne værelser
Cava og kransekage d. 31/12
Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
Sen afrejse 1. januar kl. 14:00
 

 

fra DKK 795,-

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

Det hele samlet ét sted!

Du behøver ikke gå udenfor i kulden for at få et måltid, der er en nytårsaften værdig! Restaurant The Harbour på Copenhagen Island sætter den perfekt ramme for en fantastisk aften. Restauranten er anbefalet i Michelin guiden, og mens I nyder kokkens 5-retters nytårsmenu, kan I glæde jer over den smukke, smukke udsigt ud over Københavns Havn. Se nytårsmenuen her.

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Minimum 2 nætter