Løber du Copenhagen Marathon 2025?

42,195 km gennem København

Hører du til gruppen af seje løbere der skal ud og løbe de (for at være helt præcis) 42,195 km gennem København og Frederiksberg, så ved du også at der er noget helt særligt ved at deltage i Copenhagen Marathon. I 2025 er det den 45. gang Copenhagen Marathon bliver afholdt, siden det første gang blev afholdt i Københavns gader tilbage i 1980.

Ønsker du de ideelle forberedelser til Copenhagen Marathon 2025, så har Hotel Copenhagen Island sørget for, at der er lidt ekstra forkælelse, både før og efter løbet. Du slipper for lange transporttider til startområdet og hjem fra målstregen, og hotellet sørger for den rette kost både før og efter løbet. På den måde kan du bruge al din energi på at løbe et fantastisk marathon.

Dine fordele ved at bo på Copenhagen Island

Deltager du i Copenhagen Marathon 2025 tilbydes du følgende fordele, når du booker vores Marathon pakke på Copenhagen Island Hotel:

  • Lækker morgenbuffet målrettet til løbere søndag den 11. maj 2025 allerede fra kl. 06:00.
  • Energibuffet efter løbet den 11. maj 2025 med vand, juice, frugt, chokolade m.m.
  • Sen check-ud søndag den 11. maj 2025 kl. 18:00 – så du i ro og mag kan nå en tur under bruseren efter løbet.

Book dit ophold og Marathon pakke pr. mail copenhagenisland@arp-hansen.dk eller pr. telefon på +45 3338 9600 og oplys os, når du booker, at du skal deltage i Copenhagen Marathon.

Copenhagen Marathon er for alle

Går man 15-20 år tilbage, var marathon noget for eliteløbere - et utopia for den almindelige motionist. Men det er på ingen måde tilfældet længere.

I takt med at antallet af motionsløbere er steget voldsomt, har flere og flere fået mod på at række ud efter målstregen på de 42,195 kilometer. Det har også kunnet ses på udviklingen i deltagerantallet til Copenhagen Marathon, der i 2014 sendte omkring 14.000 løbere (det første løb i 1980 havde ca. 1.000 deltagere) ud på Københavns asfalt i maj måned. Her finder man alt fra eliteløberen, der kun skal bruge to og en halv time på distancen, til den 75-årige motionist, der strækker armene i vejret efter seks timers benhård kamp mod sig selv.

Link til Copenhagen Marathons officielle hjemmeside

Overnat med marathonkost i København

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Det gamle ordsprog har for alvor sin relevans, når det kommer til marathonløb, og det har vi naturligvis tænkt over hos Hotel Copenhagen Island. Der er flere lækre og nærende pastaretter at vælge imellem til aftensmaden dagen inden løbet, og morgenmaden på dagen kan indtages fra kl. 6:00, så det bliver optaget i kroppen før start. Den er selvfølgelig også tilpasset en marathonløbers behov.

Når du har fået medaljen om halsen efter Copenhagen Marathon, kan du nyde en energibuffet tilbage på hotellet. Frugt, chokolade, vand, juice med mere sørger for, at du hjælper kroppens restitutionsproces godt på vej. Derudover behøver du ikke presse din trætte krop, når du skal checke ud. Der er gratis udcheckning helt til kl. 18:00.

Book dit ophold og Marathon pakke pr. mail på copenhagenisland@arp-hansen.dk eller pr. telefon på +45 3338 9600 og oplys os, når du booker, at du skal deltage i Copenhagen Marathon.

Copenhagen Island

Elegant designperle med superb beliggenhed ved vandet.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene