Pin it

Havnerundfart i København

Tag på havnerundfart i København med vores Havnerundfart-pakke fra Copenhagen Island. Sommeren igennem tilbyder vi overnatning og morgenmadsbuffet inklusiv en dagsbillet til Hop On - Hop Off Sightseeing med båd. Båden ligger til kaj lige ved siden af hotellet, så det bliver ikke nemmere at opleve Københavns mest populære seværdigheder.

 

Tag på havnerundfart i de københavnske kanaler

Hvor skal man sove i København? Hvad skal man se i København? Og hvad koster en overnatning på et stilrent hotel ved vandet? Vi har svaret! Med vores Havnerundfart-pakke får du overnatning på vores stilrene hotel med luksuriøse faciliteter, en billet til havnerundfart i de smukke, københavnske kanaler og en udsøgt morgenmadsbuffet. Prisen er skarp, og tilbuddet formår at kombinere det gode ophold med sightseeing, når det er allerbedst.

 

Bestil dit ophold i dag og se frem til skønne oplevelser fra vandsiden:

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra DKK 610,-
Pris pr. enkeltværelse fra DKK 
1016,-
 

Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning i et af vores skønne værelser
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
  • Billet til havnerundfart

Havnerundfart København – et attraktivt tilbud

Vores tilbud giver dig mulighed for at se en hel række populære attraktioner i København, mens du befinder dig om bord på en båd. Der er plads til hele familien og mere til. Den hyggelige stemning er ikke til at tage fejl af, og de professionelle guider benytter lejligheden til at fortælle historier om de forskellige seværdigheder, I sejler forbi på havnerundfarten. Sightseeing til vands er en god måde at se og opleve København på, for turen er rolig og afslappende, og der er god plads til både børnefamilier og kærestepar. Gå ikke glip af en hyggelig og oplevelsesrig havnerundfart i København, når ferien banker på.

 

Vi ønsker dig en skøn havnerundfart i København!
 

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Den fulde pris skal forudbetales og kan ikke ændres eller refunderes.