Pin it

Priser og dato for 2017 følger senere


Tilbud på hotel til Telenor Copenhagen Marathon 2016

Ønsker du ideelle forberedelser til Telenor Copenhagen Marathon 2016, så har Hotel Copenhagen Island strikket et særligt tilbud på overnatning sammen til dig.

Du slipper for lange transporttider til startområdet og hjem fra målstregen, og hotellet sørger for den rette kost både før og efter løbet. På den måde kan du bruge al din energi på at løbe et fantastisk marathon.

Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning i et af vores skønne værelser
  • Speciel morgenmadsbuffet målrettet til løbere søndag d. 22. maj
  • Energibuffet efter løbet
  • Gratis sen afrejse søndag d. 22. maj til kl. 18:00

Telenor Copenhagen Marathon er for alle

Går man 15-20 år tilbage, var marathon noget for eliteløbere - et utopia for den almindelige motionist. Men det er på ingen måde tilfældet længere.

I takt med at antallet af motionsløbere er steget voldsomt, har flere og flere fået mod på at række ud efter målstregen på de 42,195 kilometer.

Det har også kunnet ses på udviklingen i deltagerantallet til Copenhagen Marathon, der i 2014 sendte omkring 14.000 løbere (det første løb i 1980 havde ca. 1.000 deltagere) ud på Københavns asfalt i maj måned. Her finder man alt fra eliteløberen, der kun skal bruge to og en halv time på distancen, til den 75-årige motionist, der strækker armene i vejret efter seks timers benhård kamp mod sig selv.

Overnatning med marathonkost i København

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Det gamle ordsprog har for alvor sin relevans, når det kommer til marathonløb, og det er naturligvis tænkt ind i tilbuddet fra Hotel Copenhagen Island.

Der er flere lækre og nærende pastaretter at vælge imellem til aftensmaden dagen inden løbet, og morgenmaden på dagen kan indtages fra kl. 6, så det bliver optaget i kroppen før start. Den er selvfølgelig også tilpasset en marathonløbers behov.

Når du har fået medaljen om halsen efter Copenhagen Marathon, kan du nyde en energibuffet tilbage på hotellet. Frugt, chokolade, vand, juice med mere sørger for, at du hjælper kroppens restitutionsproces godt på vej. Derudover behøver du ikke presse din trætte krop, når du skal checke ud. Der er gratis udcheckning helt til kl. 18.

Book hotel tæt på start og mål ved Københavns Marathon

Hotel Copenhagen Island er beliggende centralt i København og har kort afstand til Islands Brygge, hvor start og mål til Telenor Copenhagen Marathon 2016 er placeret.

Få styr på overnatningen allerede nu. Book et værelse på Hotel Copenhagen Island og skab de ideelle rammer omkring din deltagelse i løbet, der afvikles 22. maj. Vær opmærksom på at startnummer ikke er inkluderet i tilbuddet.

Se tilbud på hotelophold til Copenhagen Marathon