Oplev København som en lokal

Vi har samlet en række anbefalinger til turistattraktioner, spisesteder, shopping, museer og forskellige områder af byen, der er værd at se. Alle informationer er skrevet af Copenhagen Islands ansatte, som gerne vil dele deres gode Københavner-oplevelser med dig.

Vi håber, at nedenstående guide kan give dig inspiration til at opleve København som de lokale.


Dragør: Havn, museum og spisesteder

Dragør er en lille havneby som ligger på Amagers sydspids – lige ud til Øresund. Dragør byder på en række forskellige oplevelser af alt fra gode spisesteder til skøn natur. Vi har i denne artikel samlet vores anbefalinger, hvis du skulle lægge vejen forbi denne hyggelige by lidt uden for København.


Gode spisesteder i København

København er et madmekka uden lige. Der er noget for enhver smag, hvad end du er til rendyrket gourmet, caféburger eller traditionel, dansk mad. Se vores side med anbefalede spisesteder i København og find inspiration til weekendens madoplevelser.


Børneaktiviteter i København

Mangler du inspiration til familieferien? Få gode idéer og se, hvad København byder på af sjove, kulturelle og spiselige oplevelser for både børn og voksne. Vi har samlet vores favoritter og anbefaler København som børnenes oplevelsesby nummer 1.


Kunst og kultur i København

Elsker du museer, kultur og destinationer som fortæller en helt speciel historie? Så byder København på en række spændende steder, som skal opleves! Tag med når vi giver dig en guide til nogle af Københavns ’must see’ for kunst- og kulturelskere.


Hoteltilbud på Copenhagen Island

Middag på The Harbour
Romantik for 2
fra DKK 700,-

Indeholder:
Overnatning
Kold Cava
Morgenbuffet

Min. 2 overnatninger
Hjerte tegnet på et dugget spejl
Miniferie
Ferie for 2 fra DKK 957,-

Indeholder:
Overnatning for 2 personer
Morgenbuffet