Løber du Telenor Copenhagen Marathon 2019?

Hører du til gruppen af seje løbere der skal ud og løbe de (for at være helt præcis) 42,195 km gennem København og Frederiksberg i år, så ved du også at der er noget helt særligt ved at deltage i netop dette års Copenhagen Marathon. I år er det den fyrretyvende gang Copenhagen Marathon bliver afholdt, siden det første gang blev afholdt i Københavnsgader, tilbage i 1980.

Ønsker du de ideelle forberedelser til Telenor Copenhagen Marathon 2019, så har Hotel Copenhagen Island sørget for at der er lidt ekstra forkælelse, både før og efter løbet. Du slipper for lange transporttider til startområdet og hjem fra målstregen, og hotellet sørger for den rette kost både før og efter løbet. På den måde kan du bruge al din energi på at løbe et fantastisk marathon.

Dine fordele ved at bo på Copenhagen Island

Deltager du i Copenhagen Marathon 2019 tilbydes du følgende fordele, når du vælger at bo på hotel Copenhagen Island:

• Lækker morgenbuffet målrettet til løbere søndag den 19. maj 2019 allerede fra kl. 06:00.
• Energibuffet efter løbet den 19. maj 2019 med vand, juice, frugt, chokolade m.m.
• Sen check-ud søndag den 19. maj 2019 kl. 18:00 – så du i ro og mag kan nå en tur under bruseren efter løbet.

Bemærk at Copenhagen Island er perfekt placeret med hensyn til både start og målområde. Der er desuden masser af gode løberuter ved vandet, lige ved døren.

Telenor Copenhagen Marathon er for alle

Går man 15-20 år tilbage, var marathon noget for eliteløbere - et utopia for den almindelige motionist. Men det er på ingen måde tilfældet længere.

I takt med at antallet af motionsløbere er steget voldsomt, har flere og flere fået mod på at række ud efter målstregen på de 42,195 kilometer.
Det har også kunnet ses på udviklingen i deltagerantallet til Copenhagen Marathon, der i 2014 sendte omkring 14.000 løbere (det første løb i 1980 havde ca. 1.000 deltagere) ud på Københavns asfalt i maj måned. Her finder man alt fra eliteløberen, der kun skal bruge to og en halv time på distancen, til den 75-årige motionist, der strækker armene i vejret efter seks timers benhård kamp mod sig selv.

Link til Copenhagen Marathons officielle hjemmeside

Overnat med marathonkost i København

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Det gamle ordsprog har for alvor sin relevans, når det kommer til marathonløb, og det har vi naturligvis tænkt over hos Hotel Copenhagen Island.

Der er flere lækre og nærende pastaretter at vælge imellem til aftensmaden dagen inden løbet, og morgenmaden på dagen kan indtages fra kl. 6, så det bliver optaget i kroppen før start. Den er selvfølgelig også tilpasset en marathonløbers behov.

Når du har fået medaljen om halsen efter Copenhagen Marathon, kan du nyde en energibuffet tilbage på hotellet. Frugt, chokolade, vand, juice med mere sørger for, at du hjælper kroppens restitutionsproces godt på vej. Derudover behøver du ikke presse din trætte krop, når du skal checke ud. Der er gratis udcheckning helt til kl. 18.