Beliggenheden på Copenhagen Island er helt ideel

I den pulserende bydel Vesterbro finder du Copenhagen Island. Et moderne og stilistisk hotel med 326 værelser. Copenhagen Island ligger lige ved kajkanten i Københavns havn og tilbyder en skøn udsigt både over havnen og over byens tage og tårne. Områderne omkring hotellet emmer af liv, og især Islands Brygge og Kødbyen, der ligger bare 5 minutters gang fra hotellet, er et besøg værd, når du befinder dig i København.

Uanset om du ankommer fra Københavns Lufthavn, fra Hovedbanegården eller du kommer i egen bil, er Copenhagen Island det perfekte udgangspunkt for dit besøg i København. Ankommer du fra Københavns Lufthavn, kan du med en taxa være på hotellet i løbet af 15-20 minutter, og hotellet ligger blot 5 minutters gang fra Dybbølsbro Station, hvis du ankommer med tog.

I området omkring hotellet finder du et væld af muligheder – alle inden for gå- eller cykelafstand. Cykler udlejes på hotellet, og med en cykel kommer man nemt omkring i København.

Havnebadet, som er hotellets nabo, er et oplagt sted at få en dukkert eller bare dase ved vandkanten om sommeren. Der findes tre havnebade i Københavns Havn, og alle er i sommermånederne under opsyn af trænede livreddere.

Der findes et utal af motionsruter lige uden for døren, som er ideelle til en frisk løbe-, gå- eller cykeltur. Derudover kan man med fordel leje en lille motorbåd ved Copenhagen Boat Rent. Bådene ligger lige foran hotellet og kan lejes på timebasis. På denne måde kan du lave din egen lille kanalrundfart og se København fra vandsiden.

Copenhagen Mall (Fisketorvet) er placeret lige ved siden af hotellet, og her finder du et bredt udvalg af butikker. Al shopping klares nemt her, og du kan tilmed gå i tørvejr hele året rundt.

Det trendy område ”Kødbyen” ligger blot få minutters gang fra hotellet, og her findes både caféer, restauranter, barer og diskoteker. De gode restauranter er åbne fra middag til sen aften, hvorefter barerne tager over. Der er en fantastisk stemning i de gamle slagterhaller og butikker, og Kødbyen er blevet et populært samlingspunkt for både lokale beboere og gæster i København.

Nyd en lækker middag på Restaurant The Harbour

Vores restaurant, The Harbour, som er anbefalet i Michelin-guiden har åbent alle årets 365 dage. Her finder du et internationalt menukort, og du kan i sommermånederne nyde et dejligt måltid mad udendørs helt nede ved kajkanten i Københavns Havn. Udsigten til havnen gør sig også gældende i selve restauranten og danner rammerne om en hyggelig oase på Copenhagen Island. Læs mere om vores restaurant og menuer (og book bord) her: The Harbour.

Træn med Københavns Havn som udsigt

På 6. etage ligger vores fitnesscenter, og her kan du få pulsen op med en sublim udsigt over Københavns Havn. Fitnesscenteret er udstyret med både frivægte og nye maskiner fra 2013. Adgang til fitnesscenteret er inkluderet i værelsesprisen og kun tilgængeligt for hotellets gæster.

Få ordnet alt det praktiske i vores businesscenter

På 1. etage lige over hotellobbyen finder du vores businesscenter, som er til fri afbenyttelse. Her står 6 computere, som hotellets gæster kan bruge 24 timer i døgnet. Du kan eksempelvis printe dit boardingkort, sende e-mails eller lægge planer for sightseeing. Udover dette har vi naturligvis gratis Wi-Fi på hele hotellet, så du kan forbinde din smartphone, tablet eller computer – også på værelset.

 

På Copenhagen Island er du tættere på byen end du tror, og vi glæder os til at byde dig velkommen!