Velkommen til Hotel Copenhagen Island – oplev en helt unik designperle

I samme øjeblik du har hotellet inden for synsvidde, er du ikke i tvivl – her har Kim Utzon Arkitekter begået en genistreg med det moderne hotelkompleks i stål og lyse farver, som du ganske enkelt er nødt til at gå på opdagelse i! 

Broen, som forbinder hotellet med resten af Københavns Havn, er inspireret af den charmerende gamle Ponte Vecchio i Firenze, og indenfor venter der dig et topmoderne hotelophold med alle de luksusfaciliteter, som du med rette kan forvente af et hotel opført i 2006. Og næsten uanset hvor på hotellet, du opholder dig, har du en imponerende udsigt over vandet og de mange rekreative tilbud omkring hotellet – blandt andet de fine løbestier langs med vandet.

Det betagende lysindfald og det lækre interiør danner de perfekte rammer om dit ophold, uanset om der står business eller pleasure på programmet – Copenhagen Island er nemlig også perfekt som ramme om veltilrettelagte møder og konferencer i vores mange fleksible og innovative konferencelokaler. Glæd dig også til de kulinariske specialiteter, som hotellets restaurant The Harbour er mester i at fremtrylle til selskaber af alle størrelser … eller blot til en romantisk søndagsbrunch for to. 

Vi glæder os til dit besøg!Prisgaranti